Doktorların Sahnelediği Tiyatro Beğeni Topladı

Doktorların Sahnelediği Tiyatro Beğeni Topladı

 Şanlıurfa`da, doktor ve sağlıkçılar tarafından oluşturulan `Grup Bilmem Ne` tiyatro ekibinin sahnelediği `Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi` isimli oyun büyük beğeni topladı. İzleyicilerin bol bol güldüğü; sağlık çalışanlarının günlük yaşamda ve acil serviste karşılaştıkları trajikomik olayların anlatıldığı tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

 Devlet Su İşleri konferans salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununu, Şanlıurfa Tabip Odası Genel Sekreteri Opr. Dr. Ali Suat Erkoç, Şanlıurfa Sağlık Mensupları Derneği Başkanı, doktorlar, sağlık çalışanları ve vatandaşlar izledi. Tiyatro oyunundan önce konuşan Tabip Odası Genel Sekreteri Ali Suat Erkoç, sağlık çalışanlarının yaşadığı olayları mizahi bir dille anlattığı oyunun önemli olduğunu ifade etti. Erkoç, "Bu durum belki kendimizi gözden geçirmememize yol açacaktır. Bu zorlu dönemde bir nebze de olsa meslektaşlarımızın sahnelediği bu oyun biz sağlık çalışanlarını rahatlatacaktır" dedi.

 Konuşmaların ardından tamamı doktor ve sağlık çalışanlarından kurulu olan; `Grup Bilmem Ne`, hastanelerde karşılaştıkları konuların mizahi bir dille anlatıldığı `Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi` isimli oyunu sahneledi. Sahnede sergiledikleri performans ile beğeni toplayan sağlık çalışanları, oyunda sık sık karşılaştıkları şiddet olaylarına tepki mesajları vermeyi ihmal etmedi.

 İzleyicileri bol bol gülümseten tiyatrocu doktorların sahnede yöresel şiveyle hazırladıkları; `112 acil servis emicenin yeri`, `Aylemizin tohtori`, `Hastanız ex oldu, aman iyi ölmesin de` yazılı pankart ve afişler de dikkat çekti.

Yaklaşık 1 saat süren oyun sonunda; 8 kişilik oyuncu ekibi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR