Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu müjdeyi verdi

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu müjdeyi verdi

  Toplantıda, GAP Vadisi’nde yapımı devam eden kulüp tesislerinin de önümüzdeki sezona kadar bitirileceği müjdesi verildi.

  Şanlıurfaspor Kulüp Tesisleri’nde yapılan kahvaltılı basın toplantısına Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Proje Geliştirme Sorumluları Vedat Bucak ile İbrahim Güllüoğlu ve İdari İşler Sorumlusu Ömer Eyyüpoğlu katıldı.

  Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, yaptığı açıklamada, önemli bir süreç yaşadıklarını belirterek, “Son iki haftayı galibiyetle kapattık. Şanlıurfaspor için, kamuoyu için, hem de bizim açımızdan önemli bir gelişme oldu” dedi.

  Sorumluluklarını bildiklerini vurgulayan Büyükhatipoğlu,  Şanlıurfaspor’un, Şanlıurfa’nın marka değeri olduğunu kaydederek, “Buna dair çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Özellikle bu süreçte, hatta bu sürecin öncesinde Şanlıurfaspor’a destek veren hocasından, futbolcusundan, idarecisinden, yöneticisinden herkese çok teşekkür ederiz. Çünkü herkesin emeği büyük ve bu emeği sürdürmeye gayret ediyoruz” diye ifade etti.

 Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor’a emeklerinden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e de teşekkür etti.

  Büyükhatipoğlu, bir basın mensubunun “Kulübe kalıcı gelir noktasında ne tür çalışmalar yapıldı?” şeklindeki sorusuna da şu cevabı verdi;

  “Şanlıurfaspor, Şanlıurfa’nın marka değeridir. Bunun bilincindeyiz ancak son bir aydır, bir buçuk aydır alınan sonuçlar, bizi ileriye yönelik adımlar atmamızı biraz geciktirdi. Ancak bugün itibariyle önümüzü daha rahat görebiliyoruz.  Gerekli tüm çalışmalar yapılıyor.”

 “Bu süreci iyi değerlendirmeliyiz”

  Şanlıurfaspor’da bazı eski yöneticilerin alacakları ile ilgili de bir soruyu yanıtlayan Büyükhatipoğlu, “Biz bu süreci çok iyi değerlendirmeliyiz. Şanlıurfaspor için bu süreç, çok önemli bir süreç ve bu süreci çok sulh içinde hal etmek durumundayız. Kimsenin emeğini hiç etmeyiz, kimsenin emeğini göz ardı edemeyiz ancak burada yapılan emeklerde göz ardı edilemez” şeklinde konuştu.

 Büyükhatipoğlu, GAP Vadisi’nde yapımı devam eden kulüp tesislerinin de önümüzdeki sezona kadar bitirileceği müjdesini verdi.

Basın toplantısı, daha sonra basın mensuplarının kulüp yönetim kurulu üyeleriyle yaptıkları sohbetle sona erdi.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR