Özyavuz?dan 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği Günü Kutlama Mesajı

Özyavuz?dan 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği Günü Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Özyavuz mesajında; Türk Milliyetçiliği Büyük Türk Milletinin birlik ve bekasını Ülküsü kabul eden, sadece Vatan topraklarında değil dünyanın dört bir yanında yaşayan Türklere sahip çıkmayı, görev kabul etmiş ilim felsefe ve yaşam tarzıdır.

Bin yıldır İSLAM’ma bayraktarlık ve kılıçdarlık yapan  Türk Milleti Yazıyı bulan medeniyetler kurup İnsanlığa sayısız hizmetler sunan Millettir aynı zamanda.

Önce Anadolu’yu sonra Bizans’ı  fethederek, çağ açıp çağ kapatan bir daha silinmemek üzere, Anadolu ya Türk İSLAM mührünü vuran milletin adıdır Türk milleti.

Böyle bir millete mensup olmaktan ve bu millete hizmet etmekten gurur duyan biz Türk milliyetçileri yaşadığımız dönemde Anadolu’dan Türk İSLAM adını silmeye kalkanlara karşı, verdiğimiz mücadeleye aralıksız devam etmekteyiz. Ecdadımızdan almış olduğumuz bu mücadele bayrağını bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde teslim edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.  

Bu duygu ve düşüncelerle,  başta ALPASLAN TÜRKEŞ olmak üzere Türk İSLAM davası uğruna mücadele veren ve şehit düşen, ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyor, 3 mayıs Türk Milliyetçiliği gününün başta TÜRKİYE ve doğu TÜRKİSTAN  olmak üzere, tüm dünya üzerindeki Türk ve Müslüman aleminin uyanışına ve yeniden ayağa kalkışına vesile olmasını yüce ALLAH’tan niyaz ediyorum. dedi.

 

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR