Yaylak Beldesi Yeşil Alana Kavuştu

Yaylak Beldesi  Yeşil Alana Kavuştu

  Bozova`nın Yaylak Beldesi Belediye Başkanı İ. Halil Göçer beldenin bugününü değil yarınlarını düşünerek parka çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

  Göçer yaptığı açıklamada, "Ben farklı bölgelerde gezdim. Başka illerde gördüğüm park alanları bizim belde de neden olmasın dedim. Yaklaşık 10 dönümlük bir alanda çalışmalarımız başladı. Kayalık alan olmasına rağmen biz kamyonlarla kırmızı toprak çektik, alanı toprakla bütünleştirdik ve sonra ağaçlandırmalara başladık. Şu anda beldeme çok güzel bir park oldu. Bundan da çok mutluyum" dedi.

  Beldeye gelen misafirleri düşünerek bir misafirhane yaptırdığını kaydeden Göçer, "Taş binayı inşa ettik. Beldemize gelen misafirler rahat etsin diye yaptırdık. Belediye Başkanı olarak beldeme yakışır bir hizmet anlayışıyla çalışmalara devam ettim. Sosyal alanlarımıza çok önem verdim. Bir eğitimci olarak Beldeme yaklaşık bin 448 dönüm orman alanını kavuşturdum. Bir bölümü ormanlık, bir bölümü badem olan bu yeri beldeme hediye ettim. Bugün değil yarınlarda halkımız bana dua edecektir" dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR