Şanlıurfa En Güvenilir Şehirler Arasında

Şanlıurfa En Güvenilir Şehirler Arasında

   Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet LİKOĞLU ve beraberindekilerle bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan KAYA, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet LİKOĞLU ile beraberindeki İl Emniyet Müdür Yardımcıları Hakan Ünsal Yalçın, Erdoğan Bülbül, Sedat Yorgancı, Hasan Yarbaşar, Reha erhan, Şube Müdürü Mevlüt Özbahçe’ye teşekkürlerini sundu.

Likoğlu’nun geldiği günden beri Şanlıurfa da güvenlik açısından birçok olumlu gelişmenin olduğunu kaydeden Başkan Kaya Likoğlu ve çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür etti. Likoğlu’nun Şanlıurfa’nın güvenliği için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Kaya Şanlıurfa’nın en güvenilir ve yaşanılabilir iller arasında yer aldığını söyledi. Kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini ileten Likoğlu ve beraberindekiler Başkan Kaya ve çalışma arkadaşlarına yeni dönmelerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Likoğlu ve beraberindekileri, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek karşıladı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR