SURUÇ?TA NELER OLUYOR?

SURUÇ?TA NELER OLUYOR?

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Ak parti ilçe başkanlığı için ortaya atılan söylentiler yutulur cinsten değil. Geçtiğimiz günlerde Ak parti ilçe başkanlığı için İzzet Aslan ismi kamuoyunda telaffuz edilince mevcut yönetim harekete geçti.

Dün soluğu Ankara’da genel merkezde alan İlçe yönetiminin tamamı, Suruç Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Adayı, Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Başkan Adaylarının tamamı, İl Genel Meclis Üyeleri Ankara’da genel merkezde yetkililerle görüştüler. Genel Merkez yetkilileri İlçe yönetiminin istifa ettiğini söyledi. İlçe yönetimi ise istifa etmediklerini noter huzurunda genel merkeze beyan ettiler.

Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, İl Koordinatörü Fikri Işık ve Abdulkadir Aksu’yla yapılan görüşmeler neticesinde eski yönetimin  göreve devam ettiği ve noter huzurunda genel merkeze beyanatta bulundukları ifade edildi. Suruç’tan Ankara’ya giden grup ilçe yönetiminin istifa etmediğini ve görevlerinin başında olduklarını ve Suruç’a hizmet noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek’’ Biz yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizden habersiz istifa edildiğimiz söyleniyor. Öyle bir şey yok. İstifa etmedik. Görevimizin başındayız. Durmak yok, yola devam’’ dediler.

Bu arada grup ile il koordinatörü fikri ışık arasında tartışama ve gerginlik yaşandığı ve bu konunun da bizzat Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a bildirildiği öğrenildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR