ELEKTRİK FATURASI ÇATI`YA ÇIKARTTI

ELEKTRİK FATURASI ÇATI`YA ÇIKARTTI

   Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde oturan Abdülkerim Çelik’e iddiaya göre kaçak kuyu kullandığı gerekçesi ile 105 bin lira ceza geldi. Abdülkerim Çelik ise sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelerek DEDAŞ binasına gitti. Adına kayıtlı tarla olmadığını tarlada tarım işçisi olarak çalıştığını iddia eden Çelik, derdini kimseye anlatamadı.

   Elindeki borç senetleri ile birlikte yanına bir tüp ve bir pet şişe dolu benzin alan Abdülkerim Çelik, DEDAŞ binasının çatısına çıktı.  Çelik’i çatıda gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Alınan ihbarın ardından söz konusu adrese çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri geldi.

   Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye erleri de çatının altında branda açtı.  Abdülkerim Çelik ise çatıdan vatandaşlara seslenerek kendisine bir şey olursa sorumlusunun Dedaş olduğunu söyledi. Yaklaşık 45 dakika çatıda bekleyen Çelik, DEDAŞ yetkilileri ve Polislerin ikna çabalarının ardından çatıda indirildi. DEDAŞ’da yetkili müdürle görüşen Çelik, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR