Tuğbay`dan çağrı!

Tuğbay`dan çağrı!

   Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği yönetimi, Doğa mangal’da buluştu. Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ve yönetim kurulu üyeleri, Doğa Mangal sponsporluğunda bir araya geldi. Vali Konağı’nda bulunan Doğa Mangal’da yemekli bir toplantı gerçekleştiren dernek yönetimi, yeni sezon için bazı kararlar aldı. Bazı konuların ele alındı toplantıda, özellikle ŞanlıurfasporTaraftarlar Dernekleri ile grupların bir çatı altında toplanması gerektiği belirtildi.

  Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, yaptığı açıklamada, herkesin arzu ettiği gibi Şanlıurfaspor’u önümüzdeki sezon Süper Lig’e taşımak istediklerini belirterek, çalışmalarını bu yönde yaptıklarını kaydetti.

  Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği olarak, önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor taraftarlarının hepsinin bir çatı altında toplanması için Şanlıurfaspor Yönetimi’nin girişim yapması gerektiğini kaydeden Tuğbay, konuşmasını şöyle sürdürdü;

  “Biz her zaman, her sezon söylediğimiz gibi herkesin iç güdülerini bir tarafa bırakıp sadece Şanlıurfaspor’a hizmet etmelerini özellikle rica ediyorum” dedi. Tuğbay, bu konuda art niyetli arkadaşlarının da olabileceğini dile getirerek, “Çünkü biz bunun haberini alıyoruz.Geçimini bu işten sağlayan insanlar var.

   Şanlıurfaspor Kulübü idarecileri ve Şanlıurfalı i,ş adamları da, bu işin öncülüğünü yapmalıdır. Şuanda Şanlıurfa’da taraftarın itibari yoktur. İş adamlarına, çeşit çeşit insanlar gidiyor. İş adamları da bu konuda zor durumda kalıyor. Bunun adını koymamız gerekiyor. Eğer Şanlıurfaspor’u seviyorsak herkes kulübe destek olsun. Taraftar dernekleri, gruplar Şanlıurfaspor’a hizmet etmek zorundadır. Biz buradan herkese tek çatı altında toplanmayı ve maraton tribününde ‘Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği’ olarak tek çatı altında toplanmayı rica ediyorum. Eğer biz 12. güç isek üzerimize düşen görevi yapmalıyız.” 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR