Şanlıurfa Merkezli 3 İlde `Tefecilik` Operasyonu

Şanlıurfa Merkezli 3 İlde `Tefecilik` Operasyonu

  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tefecilik şebekesine yönelik kent merkezi ile Gaziantep ve Mersin`de eş zamanlı operasyon düzenledi 14 Kişi Gözaltına alındı.

  Gözaltına alınan 14 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 132 imzalı boş senet, dizüstü bilgisayar, borçların yazılı olduğu defter, başkalarına ait 2 tapu senedi ele geçirildi.

   Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde tefecilik yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışmaların ardından tefecilik yapan şebekenin üyelerini tespit eden polis, operasyon için düğmeye bastı. Şanlıurfa, Gaziantep ve Mersin`de belirlenen adreslere bugün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 14 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 132 imzalı boş senet, dizüstü bilgisayar, borçların yazılı olduğu defter, başkalarına ait 2 tapu senedi ele geçirildi.

  Ele geçirilen eşyalara el koyan ekipler, şüphelileri sorgulamak için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü`ne götürdü. İşlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şebeke üyesi 14 şüpheli, `tefecilik` suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR