Şanlıurfa`da Cinayet

Şanlıurfa`da Cinayet

  Şanlıurfa`da 25 yaşındaki Halime Çalışkan, evde uyuduğu sırada boğazı kesilerek öldürüldü.

  2 çocuk annesi Çalışkan`ın boğazını kesen şüpheli ya da şüpheliler, kadının boynunda bulunan anahtarı alarak evdeki kasada bulunan 100 bin lira değerindeki altınları çalarak kaçtı.

  Olay, bu sabah Eyyüp Nebi Mahallesi 3537`nci Sokak`ta meydana geldi. Buğday Pazarı`nda işyeri bulunan ve biri resmi nikahlı 4 eşi olduğu ileri sürülen İsmail Güzel`e ait 4 katlı binaya giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Güzel`in en üst katta uyuyan resmi nikahsız eşi Halime Çalışkan`ın ağzını kapatarak, boynunda bulunan kasa anahtarını istedi. Şüpheli veya şüpheliler kendilerine direnen kadını göğsünden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdükten sonra boynundaki anahtarı alarak açtıkları kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL tutarındaki altını alarak kaçtı.

  Olay sırasında 2 çocuğuyla birlikte 4 katlı binanın çatısında uyuyan ve işe gitmek için uyanan İsmail Güzel, üzerini değiştirmek için indiği evde birlikte yaşadığı Halime Çalışkan`ı kanlar içerisinde buldu. Güzel`in yardım çığlıklarına uyanan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Çalışkan`ın göğsünden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğünü saptadı. Polisler ise yaptığı incelemede evde bulunan kasanın açık olduğunu belirledi. İsmail Güzel, kasanın anahtarının öldürülen Halime Çalışkan`ın boynunda olduğunu söyleyince polis, kadının boynundaki anahtarı almak isteyen kişi ya da kişilerce öldürülmüş olabileceği olasılığı üzerinde durmaya başladı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

  Olayın duyulması üzerine İsmail Güzel ve öldürülen Halime Çalışkan`ın yakınları eve akın etti. 2 çocuk annesi Çalışkan`ın öldürüldüğünü öğrenen yakınları gözyaşına boğuldu. Fenalaşan bazı kadınlara evin yanında bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.

  Evde yapılan inceleme ardından öldürülen Halime Çalışkan`ın cesedi otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR