270 Çocuk İçin Sünnet Şöleni

270 Çocuk İçin Sünnet Şöleni

   Yüreğir İlçesi Koza Mahallesi İlkokulu`nda gerçekleştirilen sünnet şöleni programına Vali Hüseyin Avni Coş, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Hayli coşkulu görüntülere sahne olan sünnet töreninde konuşan Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek "Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen vatandaşlarımız, Adanalı hemşerilerimizle bir arada, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşamlarını sürdürüyorlar. Bundan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu sünnet şöleni organizasyonundan dolayı Valiliğimize teşekkür ediyorum" dedi.

   Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de, tüm anne ve babalara çocuklarının mürüvvetlerini görmesini temenni ettiğini söyleyerek, "Başta Adana Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş, olmak üzere bu güzel etkinliğe emeği geçenlere şükranlarımı, teşekkürlerimi, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. En kötü günümüz böyle olsun" diye konuştu.

   Göçle gelen ailelerin çocuklarından oluşan 270 çocuğun erkekliğe ilk adımlarını attığı sünnet töreninde, çocukları kucağına alıp seven ve sohbet eden Vali Coş ise, "Kirveliklerini yaptığımız çocuklarımızı ve velilerini tebrik ediyorum. Bu sünnet şöleninin hayırlı ve Uğurlu olmasını yüce Allah`tan diliyorum. Mübarek Ramazan ayında gerçekleştirilen, birlik ve beraberliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı arttıran böylesine güzel bir organizasyonun fevkalade önemli olduğuna inanıyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. Değerli Şanlıurfa Valimize ve Milletvekilimize aramızda olmaları ve bu coşkuyu bizimle paylaştıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah hayırlı Uğurlu etsin, Ramazanınız mübarek olsun" dedi.

Konuşmaların ardından, 270 çocuğa çeşitli hediyeler verilerek, sünnetleri yapıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR