URFASPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

URFASPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

TFF 2. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor transfer sezonun resmi olarak açılmasıyla ilk imzayı attırdı. Sarı-Yeşilli ekip, Adıyamanspor’da top koşturan sol kanat oyuncusu Süleyman Çarıkçı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’da top koşturan ve 10 gol kaydeden, süratli bir futbolcu olarak tanınan 25 yaşındaki tecrübeli futbolcu Süleyman Çarıkçı, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri’nde Sarı-Yeşilli ekibe 2 yıllık resmi imzayı attı.

Şanlıurfaspor Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Şanlıurfaspor Başkanı Habib Arslan, Şanlıurfaspor 2. Başkanı Hacı Yavuz, Şanlıurfaspor Genel Saymanı Mehmet Cafer, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yılmaz hazır bulundu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan,  2 yıllık imzayı atan Süleyman’ı tebrik ederek,  yeni takımında başarılar diledi.

Tecrübeli futbolcu Süleyman, yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Şanlıurfaspor için inşallah hayırlısı olur. Eğer Şanlıurfaspor’un şampiyonluğuna benim de katkım olursa ne mutlu bana. Şanlıurfaspor’a gelmekten dolayı mutluyum. İnşallah ielride daha da mutlu olurum” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, iç ve dış transfer çalışmalarının sıkı şekilde devam ettiğini bel,irterek, “Dış transferde ilk transferimiz Adıyamanspor’dan Süleyman oldu. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Şanlıurfa bir dünya kentidir. Dolayısıyla futbolda da hepimiz el ele vererek el birliğiyle Şanlıurfaspor’u  başarıya ulaştırmalıyız. Şanlıurfa’mız ve çocuklarımız adına bu işi başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Şanlıurfaspor’un bu sezon ilk transferi olan Süleyman daha önce Göztepe, Altınordu ve Adıyaman’da forma giydiği öğrenildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR