SERCAN YUVADA KALDI

SERCAN YUVADA KALDI

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla gönüllerde taht kuran Sercan Özçelik, tekrardan Sarı-Yeşilli kulübe 2 yıllık imza attı.

Şanlıurfaspor, dün Adıyamanspor’dan transfer ettiği Sülayman’dan sonra iç transferde de stoper Sercan Özçelik’le anlaşma sağladı. Tecrübeli defans futbolcusu Sercan, 2 yıllık resmi sözleşmeyi dün Şanlıurfaspor Tesisleri’nde imzaladı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan tekrardan yuvada kalan Sercan’ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan yaptığı açıklamada, Sercan’la tekrardan sözleşme imzaladıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Sercan tecrübeli bir futbolcu. Zaten bunu geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla gösterdi. Tekrardan kulübümüzde kalmasından dolayı sevinçliyiz. Hem iç transferde hem de dış transferde bu çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor’da kalmaktan ve iki yıl daha formasına giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Sercan Özçelik ise, “Geçtiğimiz yıl beklediğimiz başarıyı yakalayamadık. İnşallah yarım kalan bu işi yeni sezonda tamamlayacağız. Bu inançla başarıya ulaşacağımızdan da şüphem yok. İnşallah bu yıl beklediğimiz başarıyı yakalayacağız. Bir aksilik çıkmadığı sürece futbol hayatıma burada devam etmek istiyorum. Kapılarını tekrardan bana açan Şanlıurfaspor’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR