Şanlıurfa`da Arazi Kavgası 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa`da Arazi Kavgası 1 Ölü, 1 Yaralı

  Şanlıurfa`da, arazileri yan yana olan iki kardeş arasında sulama anlaşmazlığından çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşendiği belirlenemeyen av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Mustafa Aydoğdu öldü, oğlu Mehmet yaralandı.

  Olay dün gece, merkeze bağlı Çekçek Köyü`nde meydana geldi. Yan yana arazilere sahip olan Mustafa Aydoğdu ile kardeşi Ahmet arasında, arazi sulama anlaşmazlığından tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki kardeşin çocuklarının da katılımıyla kavgaya dönüştü.

   Kavgada, öfkelenen taraflar yanlarında bulunan av tüfekleriyle birbirine ateş açtı. Kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tüfekten çıkan saçmaların vücutlarına isabet ettiği Mustafa Aydoğdu ve oğlu Mehmet ağır yaralandı. Silah seslerinin duyulmasının ardından köy sakinleri, durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Jandarmanın önlem aldığı bölgedeki yaralılar, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürüldü. Baba Mustafa Aydoğdu, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tedavisi süren Mehmet Aydoğdu`nun ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Mustafa Aydoğdu`nun ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Aydoğdu`nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Köyde önlem alan jandarma, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR