Yeni Transferler Şanlıurfa`da

Yeni Transferler Şanlıurfa`da

  Şanlıurfaspor`un transfer ettiği futbolcular Şanlıurfa`ya geldi. Uçak ile İstanbul`dan Şanlıurfa`ya gelen futbolculara başkan Fethi Şimşek, Nabi Kırmızı, Maruf Güneş ve diğer yöneticiler eşlik etti.

  Havaalanında taraftarlar tarafından karşılanan futbolcular GAP havaalanından karayolu ile Şanlıurfa`ya hareket etti.

Banahane ve Sercan Yıldırım Şanlıurfa’da
 
  Şanlıurfaspor’a transfer edilen Galatasaray Külubu oyuncusu Sercan Yıldırım ve Karşıyakaspor`un Ganalı Forvet Oyuncusu Emanuel Banahane havaalanında krallar gibi karşılandı. 100 kişilik taraftrar grubu ve yönetim kurulu tarafından karşılanan futbolcular konvoy eşliğinde Şanlıurfaspor tesislerine geçti. Burada basın açıklaması devam ederken Galatasaray Kulübü’nden Serdar Yıldırım ile ilgili resmi bir açıklama yayımlandı. Kulüp Serdar’ın kiralandığını resmi yazıyla duyurdu.
 
Galatasaray`ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu`na (KAP) yaptığı açıklama şöyle;
 
  "Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım`ın 2013-2014 futbol sezonunda Şanlıurfaspor Kulübüne 150.000 EURO karşılığında geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca, oyuncuyla Şirketimiz arasındaki sözleşme 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. İlgili sezonda oyuncuya 700.000 EURO sabit transfer ücreti ve 8.5000 EUR maç başı ücreti ödenecektir."
 
   Kulüp ayrıca, Sercan`ın sözleşmesini de 2016-2017 sezonuna kadar uzattığını bildirdi.
 
   Bir yakını vefat eden Banahane’ye özel ilgi gösteren taraftarla İngilizce başın sağolsun pankartları taşıdı. Şanlıurfasporlu taraftarların kendilerine gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduğuklarını belirten futbolcular hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
 
  Kocaeli kampının bitmesinin ardından Şanlıurfasporlu oyuncular Şanlıurfa’da 15 günlük üçüncü etap kampına girecek.


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR