"Çakma Kenan`ın karısıyım"

"Çakma Kenan`ın karısıyım"

Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu`nun gençliğini oynayan İsmail Filiz`in geçen yıl ayrıldığını söylediği eşi Evren Filiz, Bodrum’da ortaya çıktı: “Boşanma yok! İsmail’in tapusu bende. Oyunculuğunu beğenmiyorum. Çakma Kenan işte...”

NİKÂHI Melih Gökçek KIYDI       

Bu yıla damga vuran Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun gençliğini oynayan İsmail Filiz, bir anda şöhrete kavuştu. İnternette adına hayran siteleri kurulan Filiz, evlendiğini ancak eşinden geçen yıl ayrıldığını söyledi. genç oyuncunun “Ayrıldık” dediği eşi Evren Filiz ise Bodrum’da ortaya çıktı. Habertürk`te yer alan haber göre; Ankara Esenboğa Oteli’nde 4 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâhla evlendiklerini söyleyen Evren Hanım şöyle konuştu:

DİZİ İSMAİL’İ DEĞİŞTİRDİ   

“ İSMAİL ‘evli değilim’ diyemez. Yanyana görüntü vermememizin sebebi İsmail’in ailesidir. Çevresinde çok kız olabilir ama tapusu bende. Para için oyunculuğa girmedi. Tanınmak istiyordu. Dizi tutunca dürüstlüğüde ğişti. Şu an telefonla görüşüyo ruz. İsmail çok iyi oynamıyor. Herkesin dediği gibi Çak ma Kenan işte...”(Hürriyet)     



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR