VALİ OKUTAN, VEYSEL POLAT?I HASTANE?DE ZİYARET ETTİ

VALİ OKUTAN, VEYSEL POLAT?I HASTANE?DE ZİYARET ETTİ

Akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir grup tarafından darp edilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat’ı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan Hastane’de ziyaret etti.

Ahmet Bahçıvan İş Merkezi altında bulunan bir otoparkta akşam saatlerinde eve giderken AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile kimliği belirsiz bir grup tarafından bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişiler yumruk darbeleriyle Veysel Polat`ı darp etmişti. Şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, Veysel Polat çevredeki vatandaşların yardımı ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Burun kemiğinde zedelenme ve yüzünde yarıklar olan Polat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay duyan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Veysel Polat’ı hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Nuri Okutan, Veysel Polat’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Olay çok taze. Olayı öğrenir öğrenmez hastaneye geldim. Gerekli tetkikleri yapıldı, filmler çekildi. Tabi ufak tefek sıyrıklar ve açılmalar var ama sağlık açısından çok ciddi bir durum yok. Adli boyutu ile ilgili olarak bütün yönleriyle araştırmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda sonuca ulaşacağız” dedi.

Bu arada, Veysel Polat’ın darp edildiğini duyan partililer, gazeteciler ve sevenleri hastaneye akın etti.(İHA) 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR