AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN SALDIRIYA KINAMA

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN SALDIRIYA KINAMA

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Veysel Polat`a yapılan çirkin saldırıyı nefret ve şiddetle kınadıklarını belirtti.

 

AK Parti İl Başkanlığı Binasında yapılan basın açıklaması öncesinde Ak Parti İl Yönetimi bir araya gelerek bir toplantı düzenledi. İl Başkanı Ahmet Düşünürün Başkanlığında Toplanan Yönetim Kurulu üyeleri dün akşam meydana gelen olayla ilgili bir durum değerlendirmesi yaptılar.

 

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür Yapmış olduğu basın açıklamasında Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Veysel Polat`a yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ederek bu konu ile ilgili bazı şahısların göz altında olduğu ifadesini de dorguladı.

Düşünür Konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Dün akşam saatlerinde İl Başkanlığımızın teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın Veysel Polat, otoparkta aracına binmek üzere giderken birkaç kendini bilmezin alçakça saldırısına uğramıştır. Şüphesiz bu, siyaset yapanlara yönelik olarak yapılan ilk saldırı değildir.

Bu çirkin saldırı olayı Savcılığa intikal ettiğinden sürdürülen soruşturma ile ilgili olarak ceza muhakemeleri kanununun ilgili maddeleri gereğince yorumda bulunamayacağız. Faillerin yakalanması konusunda güvenlik güçleri gerekeni yapmıştır. AK PARTİ Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız.

AK PARTİ Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, bu saldırının, siyasette şiddet kültürünün bir tezahürü olduğunu ve aslında Sayın Veysel Polat’ın şahsında partimize, Şanlıurfa siyasetine, dolayısıyla toplumun bizzat kendisine yönelen bir şiddet biçimi olduğunu ifade etmek isteriz. Meydana gelen bu “basit olay” doğru yolda, olduğumuzu,  Şanlıurfa’nın menfaatleri için, yapacaklarımız hususunda daha da fazla çalışmamız gerektiğini bize göstermiştir. Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak aldığımız sorumluluk ve emanetin ağırlığının farkındayız. Bu bilinçle nereden gelirse gelsin, AK PARTİ’ye yönelik, bu ve benzeri girişimlerin bizi yıldırıyamacağını, sadece kararlılığımızı arttıracağını, bizi daha da fazla bir araya getirerek kenetleyeceğini, emanetin gerçek sahibi olan değerli Şanlıurfalılarla paylaşmak isteriz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR