URFANIN GÖZBEBEĞİ OKULU AÇILDI

URFANIN GÖZBEBEĞİ OKULU AÇILDI

Karaköprü’de 3 ay önce temeli atılan Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji dün düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Essum Saatçı Aslan ve eşi İş Adamı Çetin Aslan, açılışa gelen bütün davetlileri tek tek kapıda karşıladı. Kokteylle başlayan açılış töreni, yapılan açılış konuşmaları ile devam etti.

Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Essum Saatçı Aslan, yaptığı konuşmada, 3 ay önce temelini attıkları bu okulun bitirilerek hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen Bahçeşehir Kolejleri kurucusu, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de, 4 ay önce Şanlıurfa’da kolej kurulacağının müjdesini verdiklerini anımsatarak, “Bundan sonra Urfa’da da Oxford var çünkü Bahçeşehir Koleji açıldı. Artık Bahçeşehir Koleji ile Oxford öğrencileri aynı eğitimi görüyor. Buradaki öğrenciler İngiltere’ye gidecek ve orada da eğitim görecek. Dedi.

Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı İmam Aslan da, “Cenab-ı Hak bu okulu bana nasip ettiği için şükür ediyorum. Şanlıurfa’da çok hizmetler yaptım. Eğer ömrüm yeterse bu hizmetlerime, bu yatırımlarıma devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kolejin resmi açılışı yapıldı. Davetliler, daha sonra hizmete giren Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji’ni gezdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR