ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİ?NDEN MÜDÜR DURMUŞLAR?A ZİYARET

ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİ?NDEN MÜDÜR DURMUŞLAR?A ZİYARET

Habib Arslan Başkanlığındaki Şanlıurfaspor Yönetimi, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, gelecek sezonda tribünlerde ki emniyet ve asayişin sağlanabilmesi noktasında fikir görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Habib Arslan, 2. Başkan Ömer Kapaklı ve Mustafa Canoğlu, Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan, Genel Sekreter Mustafa Yavuz, Altyapı Sorumlusu Sinan Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Mahmut Yılmaz ile Halil Kızılelma’dan oluşan Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfaspor Yönetimi, geçtiğimiz sezon emniyetin ve asayişin sağlanmasında büyük emekler sarf eden İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile personellerine teşekkür etti.Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, burada yaptığı konuşmada, İl Emniyet Müdürlüğü’nün Şanlıurfaspor’a maddi ve manevi çok büyük desteklerinin olduğunu belirterek, “Ayrıca Şanlıurfa bugün Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biridir. Hem Şanlıurfa’lı hemşerilerimiz hem
de dışarıdan gelen misafirlerimiz 24 saat boyunca kentimizde rahatça gezebiliyorlar. Bunu Güneydoğu gibi bir bölgede yaşamak büyük bir mutluluktur. Bunu bizlere yaşatan başta Emniyet Müdürümüz Sabri Durmuşlar olmak üzere tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum” dedi.Arslan ayrıca, Şanlıurfasporlu taraftarlar ile tüm Şanlıurfalıların Regaip Kandilini kutladı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Sabri
Durmuşlar ise, yaptığı açıklamada, olağanüstü kongrede tekrardan göreve seçilen Habib Arslan ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. Yeni sezonda Şanlıurfaspor’a başarılar da dileyen Müdür Durmuşlar, tüm Şanlıurfalıların Regaip Kandili’ni kutladı.Yapılanziyaretin ardından Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.(Haber Merkezi)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR