Ceylanlar Samsunspor?u Konuk Ediyor

Ceylanlar Samsunspor?u Konuk Ediyor

Şanlıurfaspor Ptt 1.Lig 13. haftada  Samsunspor’u konuk ediyor.
 
Karşılaşma Cumartesi saat 14.00’de Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı  Ankara Bölgesinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Nevzat Adal Olacak. 
 
Balıkesirspor galibiyeti ile moral depolayan Şanlıurfaspor Cumartesi oynayacağı Samsunspor engelini de aşıp şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor. 
 
Şanlıurfaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken rakip takım Samsunspor’da savunma oyuncuları Şaban Özel ve Cemil Adıcan, Ankaraspor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşerek Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecekler.
 
Ptt 1. Ligin 12. haftası geride kalırken Şanlıurfaspor 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 19 puan alarak kendisine 7. Sırada yer buldu. Samsunspor ise oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 17 puan toplayarak kendisine 8.sırada yer buldu. Ayrıca Samsunspor  10. haftayı bay geçirdi. 
 
Aralarındaki Maçlar
 
Samsunspor ile tarihinde 6 maçta karşılaşan Şanlıurfaspor sahadan 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı. 
Samsunspor ile ilk olarak 1979/1980 sezonunda eski adıyla 2.Futbol Ligi A grubunda karşılaşan Şanlıurfaspor evinde 0-0 kaldığı rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmuştur.  Daha sonra 1980/1981 sezonunda 2.Futbol Ligi C grubunda karşılaşan iki takım ilk maçı Şanlıurfa’da oynamış ve 1-1 berabere sonuçlanmış ikinci maçı Samsunspor evinde 1-0  kazanmıştır. Son olarak Samsunspor ile geçtiğimiz sezon karşılaşan Şanlıurfaspor deplasmanda 1-1 berabere kalırken evinde oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanmıştır.
 


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR