Şanlıurfaspor`da Reha Kapsal Dönemi Başladı

Şanlıurfaspor`da Reha Kapsal Dönemi Başladı

Ptt 1`inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor`da, Ömer Can Göksu ile sözleşmenin feshedilmesinin ardından takımın başına Reha Kapsal getirildi. Sarı Yeşilli kulüp ile 1.5 yıllığına sözleşme imzalayan Kapsal, "Amacım Şanlıurfaspor`un Süper Lige çıkması için mücadele etmektir" dedi.

Şanlıurfaspor`da, teknik direktör Raşit Çetiner`in istifasının ardından takımın başına getirilen Ömer Can Göksu`nun sözleşmesi geçen pazartesi yönetim kuruluyla yapılan görüşmenin ardından karşılıklı olarak fes edildi. Göksu`nun ardından teknik direktör arayışına giren sarı Yeşilli ekip, Ümit Milli Takımı ile en son Karşıyaka`yı çalıştıran Reha Kapsal ile masaya oturdu. Görüşmenin ardından prensipte anlaşma sağlanan Kapsal, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri`nde düzenlenen törenle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor`da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Reha Kapsal, "Çalışmadığım dönemde aktif olarak sporun içerisinde yer aldım. Süper lig heyecanını yaşadım. Bir çok kulüpte yer aldım. Şanlıurfaspor gibi büyük bir potansiyeli olan takıma uyuyan bir dev bir futbol şehri olan Şanlıurfa`da olmaktan son derece mutluyum. Şanlıurfaspor`da çok büyük bir potansiyel var amacımŞanlıurfaspor`un Süper Lige çıkması için mücadele etmektir. Sezon arasında takıma gerektiği mevkilerde takviyeler yapacağız. Bugünden itibaren Bucaspormaçı hazırlıklarına başlayacağız" dedi. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ise, Reha Kapsal ile takımın daha iyi bir yere geleceğine inandıklarını söyledi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR