Aşk-ı Memnu`da nefes kesen final

Aşk-ı Memnu`da nefes kesen final

Aşk-ı Memnu ‘Veda’ çok heyecanlı bir bölümle ekranlara veda etti.

İşte finalde yaşananlar:

Bihter ile Behlül koruda buluştu. Behlül, Bihter’le birlikte olamayacağını ve Nihal’i bırakamayacağını söyledi. Behlül, gözyaşlarına boğulurken Bihter sinirli bir şekilde odasına çekildi. Adnan Bey, Bihter’le evlendiğine pişman mı oldu? Adnan Bey’in iç hesaplaşması artarak sürüyor. Bihter, odasında annesinin yanında gözyaşlarına boğuldu ve ekledi: ‘Anne nasıl dayanacağım.

Ölüm döşeğinde yer alan Beşir, Matmazel’e Nihal’e olan aşkını anlattı. Matmazel de, koruda Bihter’le Behlül’ün tartıştığını ve vedalaştıklarını belirtti. Adnan Bey, akşam yemeğinde eşi Bihter’e ayrılmak istediğini açıkladı. Adnan Bey söz aldı ve: “Yatak odamız dışında bizi bağlayan bir şey daha olacaktı. ama sen bebeğimizi benden habersiz aldırdın.. Bihter, hala bütün bir hayatı benimle paylaşmak istediğinden emin misin?” dedi.

Bihter, boşanma isteğinden sonra hemen Behlül’ü aradı ve ‘Adnan benden boşanmak istiyor. Özgürüm artık. Nihal’i hemen bırakmak istemezsen bir süre daha seni beklerim’ dedi..Behlül ise ‘Ben Nihal’i bırakmak istemiyorum ifadesini yineledi. Nihal’le Behlül’ün düğününe sayılı saatler kala Nihal, Bihter’i aradı.. Bihter de Nihal’e ‘Sen kazandın’ dedi ve ekledi: ‘Ben kaybettim gururumu, onurumu...’
Adnan Bey’i , takip eden Matmazel, Adnan Bey’e ‘Hissettiğim birşeyler var, Behlül, Nihal’e ve size ihanet ediyor. Nihal Behlül’ele evlenmemeli’ dedi. Adnan Bey, Matmazel’le konuştuktan sonra Beşir’in yanına geldi ve ‘Bana her şeyi anlat Beşir’ dedi.. Beşir de ‘Nihal’i öldürüyorlar Adnan Bey.. Bahçede onları gördüm Adnan Bey.. Behlül’le Bihter Hanım’ı..’ dedi.

Adnan Bey, Behlül ve Bihter konakta buluştu..Bihter, intihar etti...Beşir de yaşamını yitirdi. Adnan Bey, Nihal, Bülent ve Matmazel köşkten birlikte uzaklaştı...Ve dizi bitti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR