YÜKSEL YENİ`DEN FLAŞ AÇIKLAMA

YÜKSEL YENİ`DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Önceki gün Güneydoğu Televizyonunda yayınlanan Güneydoğudan Haberler programına katılan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Oğul seçim sürecinde aday belirleme konusundaki bazı sıkıntıları dile getirmişti.Bu iddialarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik`in baş danışmanı Yüksel Yeni`nin de ismi zikredilmişti. Kendsine doğan cevap hakkını kulanan Yüksel Yeni yazılı olarakyaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "

Ak Parti’den bir ilçemizde belediye başkan aday adayı olan bir arkadaşımız başka bir partiden aday adayı olmasına gerekçe üretmek için ismimi zikredip Sayın Bakanımız Faruk Çelik Bey’in kimseyle görüşmediğini televizyonunuz aracılığı ile Şanlıurfa Kamuoyu ile paylaştı.

Bu arkadaşımızın söylediklerinin hepsi gerçek dışıdır.

Türkiye’nin bütün şehirlerinde adaylar belirlenirken teşkilat temayyülleri, çapraz anketler şehrin vekillerinin görüşleri alınarak adaylar belirleniyor.

Şanlıurfa da buna ilaveten Sayın bakanımız Aday belirleme sürecinde Şanlıurfa’ya gösterdiği ehemmiyet sebebiyle bizzat kendisi gelerek sabah saatlerine kadar 4 gün 4 gece 3-4 bin kişiden fazla insanla görüşmüştür.

Ankara’da 2 gün sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar tüm aday adayı arkadaşlarımızla bire bir görüşmeler yapmıştır.

Kanaat önderleri muhtarlar STK üyeleri ile her gün onlarca görüşme yapmaktadır.

Şahsım olarak ben; nereden, kim, ne amaçla gelirse gelsin herkesle aynı içtenlikle görüşmüşüm ve takatım kesilesiye herkesle ilgilendim ve ilgilenedurmaktayım

Günde 200’den fazla telefonla muhatap olurken her gün 40-50 civarında insanımızlada bizzat görüşmekteyim.

Tüm bu uğraşıları Şanlıurfa ve Şanlıurfalı aşkıyla sadece ve sadece Şanlıurfa’nın kentler arası rekabette istenilen yere gelmesi için yapmaktayım.

Ben Şanlıurfa siyasetinin bir aktörü de değilim.

Şanlıurfa’ya görev sürem tamamlanasıya Sayın bakanımızın Siyasi danışmanı olarak 400 proje tamamlanıncaya kadar hizmet etmekteyim.

Benim bu görevim dışında başkalarının kendi yaptıkları tanımlamalar ve kendi tanımlamaları ile kavgalarının benimle bir ilişkisi yoktur.

Aday belirlenme sürecinde hiçbir dahlim yok. Akıl sahibi herkes anlar ki; olamaz da

Tüm aday adaylarına aynı içtenlikle yaklaşmaktayım her bir ferdini bir diğeri kadar kıymetli görüyor ve aday adaylığı için ortaya çıkışlarını zenginlik olarak düşünüyorum.

Benimle ilgili dillendirilen iddiaların gerçekle ilişkisi yoktur.

Arkadaşımızın televizyonunuzda dillendirdiği şekliyle asla bir randevu talebi olmamıştır. Kendisini tanımam telefonu da kayıtlarımda yoktur.

Bakanlığımızdan da hiçbir şekilde hiçbir birimden randevu talebi olmamıştır.

İddiaları gerçek dışı ve maksatlıdır.

Şanlıurfa Kamoyuna Saygılarımla iletiyorum

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR