?İYİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ?

?İYİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ?

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Şanlıurfaspor’un gelecek yıl Bank Asya’ya ulaştıracak daha iyi oynayan ve mücadele eden bir takım olacağını belirterek, transferlerde her zaman titiz davrandıklarını ve bundan sonra alacakları futbolcularında kaliteli olacağını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan yaptığı açıklamada, faydalanmayı düşündükleri oyuncular ile anlaşma yaptıklarını vurgulayarak , “Önümüzdeki sezon hedefimiz mutlak Bank Asya’dır. Şanlıurfaspor’u Bank Asya’ya taşımak için mutlaka takımımıza çok önemli transferler yapmamız gerekecek. Bunun içinde transfer komitesi ile birlikte aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu yıl yaptıkları transferlerin yanına en az 6-7 kaliteli oyuncuyu daha takıma dâhil etmeyi düşündüklerini kaydeden Arslan, “Transfer yaparken kendi performansları ile takımımıza katkı sağlarken hem de takımdaki diğer oyuncuların performansına olumlu katkı yapacak oyuncuları kadromuza dâhil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Transferde hata yapma lüksümüz yok. Transferde çok acele etmiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var ve kulübün imkânlarını da göz önünde bulundurarak en uygun şartlarda oyuncuları transfer edeceğiz. Şanlıurfaspor, yeni sezonda Bank Asya’yı zorlayacak ve daha iyi oynayacak bir takım olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor taraftarlarının, dedikodudan ibaret bazı transfer haberlerine itibar etmemelerini isteyen Arslan, “Daha imzalar atılmadan isimlerin ön plana çıkartılması kulübe zarar verir. Bazı basın yayın organları, kendi isteği doğrultusunda belki de sağdan soldan duyduğu haberlere itibar ederek kulağına gelen bilgileri halkla paylaşıyor. Zaman zaman ön plana çıkan isimler hem bizim olaya bakış açımızı, hem de gelecek beklentilerimiz doğrultusunda kamuoyuna verdiğimiz mesajları çürütüyor. Bu gibi isimlere itibar etmesinler. Biz anlaşmadan hiçbir oyuncuyu açıklamayacağız. Transfer çalışmalarımızı çok gizlilik içerisinde yapıyoruz. Şuana kadar Adıyamanspor’dan Süleyman, Tarsus İdman Yurduspor’dan Kaleci Haydar ve İskenderun Demir Çelikspor’dan Cüneyt ile Taner’i transfer ettik. Halen transfer çalışmalarımız devam ediyor. Anlaşmaya vardığımız ve imza attıracağımız futbolcu olursa kamuoyuna açıklayacağız” şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR