KARASEVDA, YENİDEN BAŞKAN OLDU

KARASEVDA, YENİDEN BAŞKAN OLDU

Gelenekten Geleceğe” misyonuyla yola çıkan ve Merkezi Şanlıurfa`da olan Anadolu Yazarlar Birliği`nin 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz gün El Ruha Oteli`nde yapıldı. Gerçekleşen kongrede kurulduğundan buyana başkanlık görevini yürüten Necdet Karasevda, yeniden başkan seçildi.

“Kültürde, sanatta, yazında Biz de varız” diyen, Anadolu`nun gür sesi olma misyonunu yüklenmiş bir grup sanat ve kültür insanı tarafından Mart 2010`da Şanlıurfa`da kuruluşu gerçekleştirilen Büyük Anadolu Yazarlar Birliği Derneği, kısa adıyla Anadolu Yazarlar Birliği, kuruluş ve örgütlenme sürecini tamamlayarak 1. Olağan Genel Kurulu`nu görkemli ve nezih bir toplantıyla gerçekleştirdi.

 

 

 

Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluştu:

 

Genel Başkan Necdet Karasevda

 

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Faruk Habiboğlu

 

Genel Sekreter Mahmut Öztürk

 

Genel Muhasip Mehmet Kesen

 

Yönetim Kurulu Üyeleri Mekke Katrancı, Nihan Mahmure Keleş ve Mehmet Arif Toprak.

 

Dernek Denetim Kurulu üyeliklerine ise, Hasan Akçay,Murat Süngü ve Halit Baytok seçilirken, Kültür ve Sanat Kurulu`na da Levent Bilgi, Yasin Yaşuk, Kadir Yeşil ve Zübeyir Zorlu seçildiler.

 

Genel kurul toplantısının ardından bir açıklama yapan Başkan Necdet Karasevda, tekrardan başkanlığa seçildiği için mutlu olduğunu belirterek, kendisini destekleyen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Karasevda, genel kurulun ardından ülke çapında temsilcilik ve şube açılması çalışmalarına hızla başlanacağı; bilhassa Türk Kültür ve Sanatına katkıda bulunmuş kültür ve sanat insanlarının Onur üyesi yapılmasına önem verileceği; Anadolu`nun Kültür ve Sanat zenginliğine katkıda bulunmak adına yerel ve ulusal ölçekte kültürel ve sanatsal çalışmalar yapılacağını dile getirildi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR