URFASPOR?UN YİĞİT?İ YİNE KALDI

URFASPOR?UN YİĞİT?İ YİNE KALDI

2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, iç transferde Gaziantepspor’un genç futbolcusu Mehmet Yiğit’i tekrardan 1 yıllığına kiraladı.

Transfer mevsiminde şuana kadar dış transferde 4 iç transferde de 3 futbolcuyla anlaşan Sarı-Yeşilli ekip, iç transferde Mehmet Yiğit’le tekrardan anlaştı. Geçtiğimiz yıl Sarı-Yeşilli formayla rakip fileleri 3 kez havalandıran 19 yaşındaki tecrübeli futbolcu Yiğit, kendisini Sarı-Yeşilli ekibe 1 yıllığına bağlayan imzayı dün akşam saatlerinde Şanlıurfaspor Tesisleri’nde attı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, tekrardan Sarı-Yeşilli ekipte kalan Yiğit’i tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Mehmet Yiğit yaptığı açıklamada, tekrardan Şanlıurfaspor formasını giyeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “İnşallah Şanlıurfaspor için ve benim için bu yıl çok iyi geçer, tek temennimiz budur. Her şeyin gönlümüze göre olması lazım. Geçen yıl Bank Asya’ya çıkamadık ama gerçekten bizi etkileyen olaylar oldu. Bu yıl inşallah emin adımlarla ilerleyip Bank Asya’ya çıkmak istiyoruz. Çünkü Şanlıurfaspor’un artık Bank Asya’da değil Süper Lig’de olması lazım. Hepimizde bunun bilincindeyiz. Onun içinde sahada elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız ve inşallah da yapacağız. Bu formanın hakkını bu sene vermek zorundayız, aldığımız parayı helal ettirmek zorundayız. Yöneticilerde, hocamızda bize güvendi ve tekrardan bizimle anlaştılar. Buda benim için gurur verici. İnşallah bu yıl Şanlıurfa halkını ve tüm Şanlıurfaspor’u sevenleri, Bank Asya’ya çıkarak mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR