Şanlıurfa?da Tatil Heyecanı

Şanlıurfa?da Tatil Heyecanı

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, merkeze bağlı Küçükhan Köyü’nde öğrencilere karnelerini dağıttı.

2013-2014 eğitim öğretim yılının birinci yarıyılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Karne dağıtımı öncesi “Karne hediyem fidan olsun” adıyla başlatılan kampanya kapsamında okul bahçesine fidanlar dikildi. Karnelerini Küçükhan Köyü İlkokulu öğrencilerine Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci dağıttı.

Küçükhanlı öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Vali Vekili Seçilmiş, öğrencilerden tatilin tadını çıkarırken kitap okumayı da ihmal etmemelerini istedi. Vali Vekili Seçilmiş, öğrencileri tebrik ederek başarılı bir ikinci dönem geçirmelerini diledi.

Ayrıca, 4140 derslikli toplam 270 okulun inşaatının Şanlıurfa genelinde devam ettiğini de ifade eden Vali Vekili Seçilmiş, bu okulların Şanlıurfa’ya kazandırılmasıyla derslik sorununun çözüleceğini sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, yarıyıl tatilinde öğrencilerin dinlenmiş ve bol kitap okumuş olarak ikinci yarıyıla başlamalarını temenni etti. Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR