YAPI KREDİ BANKACILIK PAKETLERİ ŞANLIURFA`DA ORMAN OLDU

YAPI KREDİ BANKACILIK PAKETLERİ ŞANLIURFA`DA ORMAN OLDU

Yapı Kredi, bireysel ve KOBİ müşterileri için sunduğu Meşe, Ardıç ve Çam Paketleri`ne üye olan 150 bin müşterisi adına fidan dikimi gerçekleştirdi.
Yapı Kredi`nin sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiği paketlerin fidanları, TEMA Vakfı aracılığıyla dikildi. Ürün ile hizmetlerinin içine çevresel sürdürülebilirlik misyonunu entegre eden Yapı Kredi, 150 bin fidanın dikimi ile Tekirdağ, Antalya, Konya ve Şanlıurfa`da ormanlar oluşturdu. Bu proje kapsamında Şanlıurfa`da 40 bin fidan dikimi gerçekleştirilirken, Türkiye`nin dört ayrı bölgesinde oluşturulan ormanlar ile doğal yaşamın sürdürülebilirliği adına önemli bir adım atıldı.
2009 yılında toplam 1 milyon elektronik hesap özeti talimatı alarak doğanın korunmasına yönelik önemli bir adım atan Yapı Kredi, yaklaşık 27 bin ağacın kesilmesini önledi. Bu uygulama kapsamında çağrı merkezi, şube ve direkt satış ekipleri tarafından alınan hesap özeti talimatları, Mayıs ayında yapılan dikimle Tekirdağ`da 6 bin fidanlık World Ormanı`na dönüştü. Özel günler için promosyon malzemesi üretmeyerek her yıl en az 55 bin ağacın kesilmesini önlediği bildirilen Yapı Kredinin, 2008 yılında Mersin`de atıl duruma gelen Gülnar Ormanı`nı yeniden oluşturmak üzere 100 bin fidan dikimi gerçekleştirdiği öğrenildi. (İHA)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR