Yetim Kalan Dördüzlerden 2`si Öldü

Yetim Kalan Dördüzlerden 2`si Öldü

Şanlıurfa`nın Suruç İlçesi`nde, babaları çatı onarırken yüksek gerilim hattına dokununca öldükten 1 hafta sonra dünyaya gelen ve hastalıkları nedeniyle bakımları zor olan dördüzlerden kalbi delik Hebun ve Şervan Gökmen hayatını kaybetti.

Suruç`ta akraba olan ve 8 yıl önce evlenen Zehra ve Yılmaz Gökmen çiftinin 7 yıl önce `Barış` adını koydukları çocukları dünyaya geldi. Yeniden çocuk sahibi olmak isteyen Zehra Gökmen geçen yıl hamile kaldı. Yılmaz Gökmen, kız kardeşinin evinin çatısını onarırken yüksek gerilim hattına dokunması sonucu ölmesinden 1 hafta sonra Zehra Gökmen, dördüz Bebek dünyaya getirdi. 3`ü kız 4 bebeğe `Ecrin Zozan`, `Fidan`, `Hebun` ve `Şervan` adı verildi. Eşinin ölüm haberini doğumdan sonra öğrenen Zehra Gökmen, bebeklerinin de hasta olduğunu öğrenince yıkıldı.

Gaziantep`in Eyyüp Sultan Mahallesi`nde emekli babası ile birlikte oturan Zehra Gökmen, bebekleri Hebun ile Şervan`ın kalbinin delik, Ecrin Zozan ile Fidan`ın ise eksik gelişim nedeniyle kol ve bacakları kısa olduğu için engelli kalma riski bulunduğunu ifade etti. Bebeklerden Hebun Gökmen, 2 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük Hebun, yakınları tarafından Suruç`ta toprağa verildi. Şervan Gökmen ise bugün sabah saatlerinde yaşamanı yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Gökmen`in cenazesi, işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Suruç`a gönderildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR