BAŞKAN ÇİFTÇİ?YE SEVGİ SELİ

BAŞKAN ÇİFTÇİ?YE SEVGİ SELİ

Her akşam ayrı bir mahallede ayrı bir eve davet edilen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi’nin bu seferki adresi Şenevler, Çankaya ve Narlıkuyu Mahalleleri oldu.

Başkan Çiftçi’nin ziyaretlerine AK Parti Karaköprü İlçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın kolları ve Başkan Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi’de katıldı.Evlerine konuk eden ve bağrılarına basan mahalle sakinleri Başkan Çiftçi’ye desteklerinin sonsuz olduğunu Karaköprü İlçesinde tekrardan Başkan olarak görmek istediklerini belirttiler. Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde AK Parti hükümetinin sağlık, eğitim ve ulaşım gibi birçok alanda devrim niteliğinde yaptığı icraatları unutmamak gerektiğini söyleyen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, liderimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız halkı dinleyen halkı anlayan halkın derdini dert edinen tek adres AK Parti’dir dedi.Her fırsatta esnafı ziyaret eden onları dinleyen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, pazar esnafını ziyaret ederek alışveriş eden vatandaşlarla selamlaşarak herkesle ayaküstü sohbet etti, taleplerini, önerilerini ve varsa sorunlarını dinledi.

Açıldığı günden itibaren günün her saati kalabalık gurupların geldiği ve dolup taştığı seçim bürosuna gelen vatandaşlardan büyük destek var. Seçim bürosuna, İlçeye bağlana köylerden, mahallelerden gelen çeşitli kanaat önderleri, aileler gelerek AK Parti saflarına katılarak AK Aday Nihat Çiftçi’ye sonsuz destek veriyorlar.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR