Bakan Yıldız Ziyaretlerde

Bakan Yıldız Ziyaretlerde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında bazı ziyaretlerde bulunmak için Viranşehir?e geldi.

Viranşehir-Mardin Karayolunda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Ak Parti Şanlıurfa Teşkilatı ve partililer tarafından karşılanan Bakan Yıldız, Anıt köyünde ve ilçe Merkezinde bazı taziye ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Ceylanpınar caddesine bulunan AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Yıldız burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde çok büyük ve ciddi oyunların oynandığını belirterek, oynanan oyunları başta Başbakan olmak üzere il il ilçe ilçe dolaşarak anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti?nin ve ülkenin istikrarını bozmaya çalışanların olduğunu söyleyen Yıldız; ?Biz milletimiz ve halkımızın oylarıyla beraber geldik. Bize ancak Milletimiz git derse gideriz. Milletimiz bizim baş tacımızdır.? dedi.

Yasa dışı dinleme olaylarına da değinen Bakan Yıldız;? Son iki yıl içinde 509 bin kişi dinlenmiş. Her yüz kişiden biri dinlenmiş. Türkiye?de dinleme ve dinlenme tesisleri oluşturulmuş. Siz bu ülkenin enerji bakanını dinleyeceksiniz. 2,5 yıl bununla alakalı karar alacaksınız. Ama aldığınız karar tartışılır olacak. Şimdi diyoruz ki bunların hangisinde mahkeme kararı var. Bütün dijital kayıtları da silmişler. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Ne yapacaksınız beni dinleyip te yoksa ajanlıklı yapacaksınız. Biz kamuoyuyla paylaşılması gerekenleri paylaşıyoruz. Onun haricindekilerini kamuoyuyla paylaşmamız doğru değil. O yüzden dijital kayıtlarının silinmesini sonuna kadar takip edip hesabını soracağız. Biz Devlet olarak herkesi şeffaflığa davet ediyoruz? diye konuştu.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR