BAYRAK MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

BAYRAK MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Ak Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak, Miraç Kandili`ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, kandil gecelerinin, bizi birbirimize daha çok bağlayan önem verdiğimiz, kıymetini bildiğimiz gecelerden olduğunu söyledi.

Bayrak "Hazreti Peygamber`in şahsında, tüm insanlığın önünü açan, yükselişin sembolü, yeni ufukların, yeni keşiflerin doruğa çıktığı Miraç Mucizesinin, bir kez daha anılacağı bu gecede, Allah`a yakınlaşma, dua etme, ibadet etme gibi en temel dini vecibelerin doruğa çıktığı zamanlardır. Tüm mübarek gecelerde olduğu gibi Miraç gecesinde de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, duaların top yekün Allah`a arz edildiği gecelerdir.

Tüm İslam dünyasının tek yürek halinde ellerini açarak, ettiği duaların karşılıksız kalmayacağına inancımız tamdır. Bu duygularla tüm İslam aleminin, ülkemizin ve şanlıurfamızda yaşayan kardeşlerimizim Miraç Kandilini kutlar, bu manevi hazzın ülkemize huzur, güven ve bereket getirmesini temenni ederim" dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR