AK PARTİ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI KISAS VE KONUKLU BELDELERİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI KISAS VE KONUKLU BELDELERİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk Başkanlığındaki Ak Parti heyeti 12 eylülde yapılacak olan referandum ile ilgili merkeze bağlı Kısas ve Konuklu beldelerini ziyarette bulundu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı Faruk Bayuk Başkanlığındaki Ak Parti heyeti Şanlıurfa’nın merkeze bağlı Kısas ve Konuklu beldelerini ziyaret etti. Kısas ve Konuklu Beldelerini ziyaret eden Ak Parti heyeti burada 12 eylülde yapılacak olan referandum hakkında bilgilendirme çalışması yaptılar.

Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Konuklu Belediye Başkanı Halaf Yıldız referandum için gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade etti.

Konuklu beldesinin ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk Başkanlığındaki Ak Parti heyeti daha sonra Kısas Beldesine geçtiler.

Kısas beldesinde Eski Belediye Başkanı Ziya Demir ve Kısas Ak Parti belde başkanı Erdal deniz ile bir araya gelen partililer referandum süreci hakkında bir süre görüştüler.

Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Ak Parti belde başkanı Erdal deniz referandum için gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade etti.

Düzenlenen ziyaretler hakkında bilgi veren Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk ise yaz mevsimi olmasına rağmen Şanlıurfa’da referandum ile ilgili halkı bilgilendirme çalışması yaptıklarını ifade ederek çalışmaların devam edeceğini söyledi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR