APARTMAN ALTINDAKİ İŞ YERİ KUNDAKLANDI

APARTMAN ALTINDAKİ İŞ YERİ KUNDAKLANDI

Şanlıurfa`da bir apartman altından bulunan iş yeri kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, olası bir büyük yangını önledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan iki şüpheli ise iş yeri sahipleri tarafından linç edilmek istendi.

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi üzeri Sema Apartmanı altında bulunan İsmail Y.`ye ait bir müzik marketi kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kundaklandı. Olay yerinden kaçak şahıslar kayıplara karışırken, büyük bir patlama sesi ile uyanan işyeri sahibi İsmail Y. ve apartman sakinleri, durumu fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını apartmana sıçramadan söndürdü. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, olası büyük bir yangını önledi.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, apartman sakinleri tarafından aldıkları bilgiler doğrultusunda iki şüpheli yakaladı. İş yeri sahibi İsmail Y., yakalanan iki şüphelinin ekip otosunda olduğunu fark etmesi üzerine, ekip otosuna saldırdı. Şüpheliler, olay yerinden ekip otosu ile hızla uzaklaştırıldı. Sinirlerine hakim olamayan iş yeri sahibi İsmail Y., dükkanını tekmelemeye başladı. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışan İsmail Y. sinirlerine hakim olamadı.

Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde incelemeler yaptı. Apartman sakinlerinden bir vatandaş, büyük bir patlama sesi ile uyandıklarını belirterek, "Büyük bir patlama sesi ile uyandım. Balkondan aşağı baktığımda iş yerinin yandığını gördüm. Sonra iki kişinin kaçtığını gördüm ve hemen polisi ve itfaiyeye haber verdim" dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR