Kocadağ?ın Lisan-ı aşk isimli yeni kitabı

Kocadağ?ın Lisan-ı aşk isimli yeni kitabı

1976 Şanlıurfa doğumlu yazar Niyazi Kocadağ, ?İçimden Geldiği Gibi?, ?Emuse? ve ?Sevgi Biriktir? isimli kitapların da yazarıdır.

 
 Eğitimci kimliğinin yanı sıra, toplumsal bilinçlendirme çalışmalarında birçok kez görev alan Kocadağ, aynı zamanda Ticaretliler Derneği Kurucu Başkanı ve özel bir TV kanalında yapımcı ve sunucudur. 
Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde yayınlanan kitap ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız yazar Kocadağ; "Sevgi bu, belki adını koyamayız çoğu zaman. Oysaki her şey hayatı kucakladığımız kadar." diyerek bu yola çıktım. Gönlümden gönlünüze bir köprü kurmak istedim. İçimden geldiği gibi olsun istedim. Virgül yanlış yerde, nokta yerine ünlem koymuşum, devrikmiş cümleler hiç önemsemedim. Çünkü duyguların imlası olmaz. İşte bu yüzden kitabımda, Aşk dedim, Mutluluk dedim, biraz Cesaret dedim, bunları bize bahşeden Allah dedim. 
 
Kitaptaki sözleri Mehmet Şelli seslendirdi. Kitabın Editörlüğünü Ayfer Tahancı, İngilizce çevirisini Ebru Coşkun Aksu, Kapak çalışmasını İbrahim Çelik yaptı.  


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR