BAŞKAN EYYÜOĞLU BU ZİYARETİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ

BAŞKAN EYYÜOĞLU BU ZİYARETİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ

Eyyüpoğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu`nun Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının Şanlıurfa?da yapılacak olmasının bu kent için bir şans olduğunu ifade etti.

AK Parti, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını Urfa`da gerçekleştirecek. Partinin 81 ildeki başkanlarının katılacağı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun başkanlık yapacağı toplantıda ulusal, uluslararası ve yerel düzeydeki sorunların ele alınması bekleniyor

Turizm potansiyelimizi kullanmanın yanı sıra Sanayi Bölgesinin de gelişimi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Eyyüpoğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu  ?Kentimizdeki enerji sorununu tekrardan Başbakan ve Bakanlar ve ilgili Bakanlıklara ileteceğiz. Özelikkle 2.ve 3. Organize Sanayi Bölgelerinin gerek üst yapı gerekse alt yapı çalışmaları ile ilgili projeleri de ilgili bürokratlara sunacağız. Şanlıurfa?da yapılacak olan bu toplantı aslında Hükümetimizin Şanlıurfa?ya bir çıkarma yapması anlamına gelmektedir. Şanlıurfalılar  olarak bu toplantıları ve temasları fırsata dönüştürmeliyiz? dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR