VİRANŞEHİR AK PARTİ KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

VİRANŞEHİR AK PARTİ KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek Pazar günü yapılacak Kongre öncesi bir açıklama yaptı. Milletvekili Akyürek, Kongrenin Pazar günü saat 11`de Viranşehir Kapalı Spor Salonunda yapılacağını belirterek "Viranşehir`de yapacağımız Kongreye halkımızı bekliyoruz. Bilindiği gibi Viranşehir`de İlçe Başkan Adayımız daha önce kamuoyuna açıklanmıştı. Birlik-beraberlik içersinde Kongremizi yapacağız"dedi.

Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kongresine Çalışma Bakanı Faruk Çelik`in yanısıra Şanlıurfa Milletvekilleri, İl ve ilçe teşkilatlarının da yoğun bir katılım göstereceğini belirterek, "Pazar günü Sayın Bakanımız Faruk Çelik`in katılımıyla SSG Binamızın açılışını yapacağız. Ayrıca Toki`yle ilgili temel atma törenimiz de olacak. Bakanımız ve Milletvekillerimizle birlikte Pazar gününü yoğun bir şekilde geçireceğiz. Ben Şanlıurfa`nın ve Viranşehir`in Milletvekili olarak seçildiğim günden bu yana elimden gelen tüm çabayı ortaya koyuyorum. 3.5 yıllık süreçte Viranşehir`imizin sorunlarının çözümü noktasında da önemli başarılar elde ettik. Buna Viranşehir`liler şahittir"dedi.

Bilindiği gibi daha önce AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez resmi tweter hesabından "Viranşehir AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Yıldırım`dır"demişti.

Mehmet Yıldırım`ın Pazar günkü Kongreye kadar listesini tamamlayarak seçimlere tek liste halinde gidileceği öğrenildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR