Zabıta Kasapları Denetledi

Zabıta Kasapları Denetledi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlere Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Vatandaşların sağlıklı şartlarda kesilen ve korunan hijyenik et ve et ürünleri tüketmeleri için denetimlerine devam eden Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, et parçalama izni, işyeri açma ruhsatı ve fiyat tariflerini inceledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri ise hijyen ve et ürünlerinin saklanma konusunda kontrollerini yaptı.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirilen genel denetimde hijyen koşullarını denetlerken eksikleri olan işletmecilere uyarılarda bulundu. Ekipler, 13 Şubat 2015 tarihinde yürürlüğe giren "Et ve et ürünleri tebliği" hakkında kasaplara bilgilendirme yaptı. Soğuk hava depolarının da detaylı olarak incelendiği denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR