Demirkol: Halkımızın Mutluluğu Önceliğimizdir

Demirkol: Halkımızın Mutluluğu Önceliğimizdir

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, Belediye Meclis Üyeleri Abdülkadir Altundağ, Ali Doğan ve Hasan Kaya, birim müdürleri ile birlikte Süleymaniye Mahallesi`nde temaslarda bulundu.

Burada vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü`nün mahallede sürdürdüğü üst yapı çalışmalarını da yerinde inceledi.

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, mutlu Haliliye ve mutlu bir halk birinci hedefleri olduklarını söyledi. Demirkol, şunları kaydetti: "Süleymaniye Mahallesine daha önce de çeşitli zamanlarda çok sayıda ziyaretimiz oldu. Süleymaniye Mahallemizde devam eden kilitli parke çalışmamızı inceledik. Yakın zamanda Süleymaniye Mahallemizde yapmış olduğumuz kilitli parke taşı döşeme çalışmamız bitecek. Dolayısıyla mahallelinin ihtiyacı temin edilmiş olacak. Bugün çalışma yapan ekibimize, Fen İşleri Müdürümüze ve tüm çalışanlarımıza meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu yapmış olduğumuz yolların Süleymaniye Mahallesine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Mutlu Bir Haliliye ve Mutlu Bir Halk Birinci Hedefimizdir."

Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ise yaptığı açıklamada: "Haliliye Belediye Başkanımıza buraya geldiği için teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun. Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Başkan Demirkol, mahalleden ayrılmadan önce çocuklarla ve ekiplerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR