BAŞBAKANLIK`TAN FAKİR AİLELERE RAMAZAN YARDIMI

BAŞBAKANLIK`TAN FAKİR AİLELERE RAMAZAN YARDIMI

Ramazanın ayının gelmesiyle fakir fukaranın bayramda bir nebze olsun ihtiyacını karşılamak için Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 150 TL`lik yardım dağıtıldı.
Şanlıurfa`nın Viranşehir ilçesinde Başbakanlık tarafından dağıtılan yardımı almak için vatandaşlar, bankalara akın eti. Bankanın müşteri bekleme hizmetleri için oluşturduğu banklar yetersiz kalınca vatandaşlar özellikle yaşlı bayanlar yerlere oturarak sıranın kendilerine gelmesini beklemeleri ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Yardım almak için sıra bekleyen vatandaşlar, ``Bu durum bize eziyet vermeye başladı. Ya sıramızın gelmesi için bize oturacak bir yer tahsis etsinler ya destekleme dağıtılırken kullanılan soy isme göre bizi çağırsınlar ya da başka bir çözüm bulsunlar`` dedi.
2 bin vatandaşın taleplerine yetişemeyen banka çalışanlarının bu duruma bir çözüm bulması bekleniyor. Çocuklarını kucaklarında taşıyan anneler zaman zaman onları yatırmak için yerde bağdaş kurarak ayaklarında sallamaları ilginç görüntüler oluşturdu. Dağıtılan yardım karşısında bu manzaranın oluşması bazı vatandaşlar arasında olumsuz tepkilere de neden olduğu görüldü.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR