BEYAZGÜL OY HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

BEYAZGÜL OY HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

siyasi partiler aday listelerini YSK`ya teslim etti.

 

AK Parti il başkanlığı olarak biz de genel merkezimizin süreçle ilgili aldığı tüm kararları uygulayarak genel merkezimizin aday belirleme sürecine  destek olduk. Başta genel başkan yardımcımız sayın Nureddin Nebati olmak üzere  12 birbirinden çok değerli arkadaşımız aday olarak belirlendi. Adaylarımızla  ilk toplantımızı genel merkezimizde yaparak seçim stratejisi ve bazı hususlarda fikir alışverişinde bulunduk. Ardından hep birlikte genel merkezimizdeki aday tanıtım toplantısına katıldık . Partimiz Genel başkanı ve Başbakanımız sayın Ahmet DAVUTOĞLU Ak Parti seçim beyanamesini  ve YENİ TÜRKİYE SÖZLEŞMESİNİ ilk defa adaylarımızla birlikte açıklamış oldu. Temenimiz Yeni Türkiye için hedeflenen yeni anayasa ve Başkanlık sistemi için gerekli olan 400 milletvekilinin desteğini halkımızdan alıp 2023 hedefine ulaşmaktır.

 

Ben tüm teşkilatımıza bu süreçte gösterdikleri ve gösterecekleri yoğun, özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum.

 

AK Partiye aday adaylığı sürecinde çok büyük teveccüh gösterilmiştir. Adaylarımıza da 7 Haziran seçimleri öncesi seçim sürecinde halkımızın aynı ilgiyi göstereceği inancındayız. Bu vesileyle  Partimize teveccüh gösterip bu önemli süreçte ben de varım diyen tüm aday adaylarımıza partimiz ve yönetimimiz adına teşekkür ederim. Bir çok aday adayımız, adaylar açıklandıktan sonra gerek basın vasıtasıyla gerekse bizzat bizlere ulaşarak partimize ve adaylarımıza  desteklerinin devam edeceğini belirtmişlerdir. Bu davranışları bizi mutlu etmiştir. Parti teşkilatı olarak tüm aday adaylarımızla birlikte Yeni Türkiye davasına sahip çıkmak yoiunda çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz.

 

 

SKM (seçim koordinasyon merkezi) ve parti teşkilatı olarak   adaylarımızla birlikte yarın saat 13:00`te Allahın izniyle GAP kapalı spor salonundaki aday tanıtım toplantısından sonra sahaya inmiş olacağız.  Aday adaylığı sürecinden bugüne teşkilatımızla birlikte süreci takip eden kamuoyuna her an bilgi ulaştıran ve bugün de bizi basın toplantımızda yalnız bırakmayan siz sayın basın mensubu arkadaşlarıma teşkilatım adına ayrıca teşekkür ediyorum. YENi TÜRKİYE YOLUNDA DAİMA ADALET DAİMA KALKINMA



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR