Şimşek: Seri yakalamak istiyoruz

Şimşek: Seri yakalamak istiyoruz

Haftayı 4-0`lık Bucaspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, ligin 29. Haftasında deplasmanda karşıla-şacağıAltınorduspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

 Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren çalışmada Bucaspor maçında oynayan futbolcular ısınma ve düz koşu yaparken, diğer futbol-cular 5`e 2 top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

Şimşek: Mutluyuz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Bucaspor maçını 4-0`lık farklı bir skorla yenmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Şimşek, Urfastar`a yaptığı açıklamada, Bucaspor karşısında güzel futbol oynadıklarını belirterek, ?Gerçekten bize lazım olan 3 puanı aldık. Alınan bu galibiyetten dolayı teknik heyet ile futbolcu-larımıza teşekkür ediyorum. Bu 3 puanı taraftarlarımıza armağan ediyoruz? dedi.

Bucaspor galibiyetiyle Play-Off şanslarını sürdürdüklerini vurgulayan Şimşek, ?Önümüzde oynayacağımız Altınordu maçı var. Bu maç kolay olmayacak ama biz Altınordu`yu da güzel bir sonuçla geçip galibiyet serisi yakalamak ve de Play-Off`tan kopmamak istiyoruz? şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR