BAKAN EKER, ŞANLIURFA`DA ESNAFI ZİYARET ETTİ

BAKAN EKER, ŞANLIURFA`DA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Şanlıurfa`da esnafı ziyaret ederek, anayasa değişikliğiyle ilgili kitapçık dağıttı.
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür ile birlikte Şanlıurfa esnafını gezerek referandumda "evet" oyu istedi. Kapaklı Pasajı ve Japon Pasajı esnafını gezen Bakan Eker, esnafla tek tek selamlaştı. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Eker, sorunların giderileceği için çalışmaların yapılacağını belirtti. Pasaj esnafına, anayasa değişikliğiyle ilgili bilgi kitapçığı da dağıtan Bakan Eker, Şanlıurfa halkının şanına yakışır insanlar olduğunu belirterek, "Şanlıurfa
esnafı, bizi büyük bir misafirperverlik, büyük bir dostluk ve büyük bir bereketle karşıladılar. Şanlıurfalı hemşerilerimize minnet borçluyuz. Sağ olsunlar var olsunlar. İlgilerinden, dostluklarından, bizi çok iyi karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfalılarda referandum`da `evet` diyeceklerini bizi söylüyorlar. Şanlıurfalılardan bir arada olmaktan çok mutluyum" dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Eker, Şanlıurfa`da yayın yapan Dünya TV ve Kanal Urfa TV`de programlara katılmak için Balıklıgöl`deki stüdyoya geçti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR