Şanlıurfa`da Komşu Kavgası: 1`i Polis, 5 Yaralı

Şanlıurfa`da Komşu Kavgası: 1`i Polis, 5 Yaralı

Şanlıurfa`da aralarında husumet bulunan komşu iki aileye mensup kişiler, silah ve sopa kullanarak kavga etti. Polisin tarafları biber gazı kullanarak ayırmaya çalıştığı kavgada 1`i polis 5 kişi yaralandı, 2 otomobilin ise camları kırıldı.

SİLAH, SOPA...

Olay, öğleden sonra merkez Eyyübiye İlçesine bağlı Şıhmaksut Mahallesi`nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan birbirine komşu iki aile arasında çıkan tartışma diğer aile bireylerinin de katılmasıyla kısa sürede silah ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

5 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, tarafları ayırmakta güçlük çekince biber gazı kullandı. Biber gazından etkilenen bazı kişilerin polise saldırdığı kavgada 1`i polis memuru toplam 5 kişi yaralandı.

3 KİŞİYE GÖZALTI

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan toplayarak delil toplayan polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. 2 otomobilin de camlarının kırıldığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR