Arif Önkol`dan Sert Çıkış

Arif Önkol`dan Sert Çıkış

Fiat Önkol Otomotiv Genel Müdürü ve Şanlıurfaspor eski Yöneticisi Arif Önkol, Urfaspor yönetimine sert çıktı. Önkol, Urfaspor?un mevcut yönetiminin ?Eski yönetimde kimsenin parası kalmadı. Faiziyle geri aldılar? açıklamasına tepki gösterdi. Önkol bir atasözünden örnek vererek ?Yahudi iflas etti mi, eski defterleri yoklarmış? bunların yaptığı da buna benziyor? dedi.

Faiz diye yazdıkları şey mahkeme masrafı.

Önkol  yaptığı açıklama da, Urfaspor?un mevcut yönetiminin yalanlarla başarısızlığın üzerini kapatmaya çalıştığını iddia etti. Önkol ?Yönetim boşa harcadığı 65 milyonun üzerini yalan, yanlış, mesnetsiz suçlamalarla kapatmaya çalışıyor. 2.5 sene içerisinde hiçbir başarı elde edemeyen yönetim, bu tutumu ile gündem değiştirmeye çalışıyor. Faiz diye yazdıkları şey mahkeme masrafıdır. Bunu faiz olarak gösteriyorlar. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde, bu tür açıklamalar Urfaspor?u bölmekten başka bir işe yaramaz. Bu zihniyetteki bir yönetimin başarılı olması mümkün değil. 65 değil, 650 milyon harcasa yine mümkün değil.? Dedi.

Yargıda hesaplaşacağız.

Önkol, Urfaspor yöneticilerinin bu suçlamalarına karşı yargıya gideceğini de belirtti. Hiçbir şekilde Urfaspor?dan alacağının dışında faiziyle para almadığını ifade eden Önkol ?Şahsıma yönetilen bu suçlamalara karşı tazminat davası açacağım. Onlarla yargıda hesaplaşacağız? dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR