KIZIL`DAN BÜYÜK JEST

KIZIL`DAN BÜYÜK JEST

Şanlıurfaspor’un uzun zamandır arayışta olduğu forvet oyuncusu için Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’dan destek geldi. Kızıl, Gaziantepspor’lu forvet oyuncusu Zafer’i Şanlıurfaspor’a 1 yıllığına kiraladı.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruplarından Şanlıurfaspor, transfere doymuyor. Şuana kadar dış transferde çok sayıda futbolcuyu kadrosuna katan Sarı-Yeşilli ekip transferin son gününde Gaziantepspor’un genç futbolcusu Zafer Kargooğlu’nu da renklerine bağladı. Son yıllardan Şanlıurfaspor’a transfer konusunda büyük destekleri olan Gaziantepspor’un Şanlıurfa’lı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın bu transferinde gerçekleşmesinde büyük payı oldu. Gurbetçi  futbolcunun  U18 Milli olduğu belirtilirken Kızıl`ın desteğine Şanlıurfaspor camiasından teşekkür geldi.

Gaziantepspor’da profesyonelliğe yükselen ve geçtiğimiz yıl Bank Asya’ya yükselen Tavşanlı Linyitspor’da kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Zafer Kargooğlu, kendisini Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı Şanlıurfaspor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Habib Arslan nezaretinde attı.

 

Kulüp Başkanı Arslan, Zafer’i tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.Şanlıurfaspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten genç futbolcu Zafer, “Geçtiğimiz yıl Tavşanlı Linyitspor’da kiralık olarak oynadım ve orada Bank Asya’ya yükseldik. Bu sene Başkanımın talimatı ile Şanlıurfaspor’a geldim. İnşallah geçen yıl yaşattığım futbolu bu yılda yaşatmaya çalışacağım. Bütün takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, her zaman olduğu gibi Zafer’in transferinde de Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın büyük desteği olduğunu belirterek, “Forvette bir açığımız vardı, takip ettiğimiz futbolcular vardı. Zafer’de onlardan birisiydi. Zafer’i 15 gün önce İbrahim Başkan2dan istemiştik. İbrahim Başkan, Zafer’i bu yıl takımda tutacaklarını söylemişti. Fakat bu hafta oynadığımız Kocaelispor maçından haberi olmuş. Bizi tebrik etti iyi bir takım kurmuşsuz dedi. Ve bize sıkıntı yaşadığımız forvet için Zafer’i verdi. Bundan dolayı Şanlıurfalılar adına yönetim kurulu adına İbrahim Başkan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” diye ifade etti.Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın Şanlıurfaspor’a büyük destekleri olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, “İbrahim Başkan kiralık verdiği futbolculardan bizden para almıyor ve diğer kulüplerden olan transferlerde de bize yardımcı oluyor. Dolayısıyla kendisine çok teşekkür ediyorum. Zafer iyi bir forvet, 21 yaşında, kaliteli bir futbolcu ve Gaziantepspor’un alt yapısından yetişmiş. Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan’ın takip ettiği ve tanıdığı bir futbolcudur. Tahmin ediyorum ki Zafer2le forvet kanadız daha da güçlü olacak. Bir orta saha oyuncusu arayışımız devam ediyor. Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. Şuan itibari ile bulmuş değiliz eğer orta saha için bulmasak da çok büyük sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Orta sahada 4 tane tecrübeli adamımız var ama biz her ihtimale karşı beşinci kişide olsun mantığıyla hareket ediyoruz. Bulabilirsek bir kaliteli bir önlibero almayı düşüyoruz. Olmasa da hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR