Kesik bacakların esrarı çözüldü

Kesik bacakların esrarı çözüldü

GAZİANTEP?te, geçen cuma günü iki çöp konteynerinde bir erkeğe ait dizlerinden kesilmiş olarak bulunan 2 bacağın Suriyeli Raşid Mahmud`a ait olduğu ortaya çıktı.

Polis, öldürüldüğünü düşündüğü Raşit Mahmud`un vücudunun kalan parçaları ile kayıp olan eşi ve 2 çocuğunun bulunması için çalışma başlattı.

Geçen cuma günü Akdere Mahallesi?ndeki çöp konteynerinde bir erkeğe ait belden diz hizasına kadar olan bacak görenler durumu polise bildirdi. Bunun üzerine bölgede inceleme başlatan polis, yaklaşık 200 metre mesafedeki başka bir çöp konteynerinde de halı parçasına sarılı 2 ayak buldu. Çevredeki kan izlerini takip eden polis, ayak ve bacakların 34 nolu sokakta oturan Suriyeli bir ailenin evinden çıkarılarak çöp konteynerlerine atıldığı belirledi. Ancak, ülkelerindeki savaştan kaçan ve 3 ay önce mahalleye yerleştiği saptanan Raşid Mahmud, eşi ve 2 üvey çocuğu evde bulunamadı. Evde yapılan incelemede kurumuş kan izlerine rastlanırken, Suriyeli`lerin komşularının ifadesine başvuran polis, Raşid Mahmud ile eşi Kheloud Adris arasında sürekli tartışma yaşandığını, üvey çocukların da olaya dahil olduğunu belirledi.

EŞİ VE ÜVEY ÇOCUKLARI MI ÖLDÜRDÜ?

Eşi ve üvey çocuklarının ailenin reisini öldürmesinden kuşkulanan polis, kayıp Suriyeli Raşid Mahmud`un ilk eşinden olan oğlu Odal Alhamdo`nun Hatay`da olduğunu belirledi. Bunun üzerine Hatay`dan çağırılan Alhamdo, Adli Tıp Kurumu`nda tutulan kesik bacakların babasına ait olduğunu söyledi. Alhamdo, geçmiş yıllarda kırıldıktan sonra kalan izden bacakların babasına ait olduğunu teşhis etti.

KAYIP EŞ VE 2 OĞLU ARANIYOR

Çöpte bulunan bacakların kime ait olduğunun saptanmasının ardından polis, öldürüldüğü kanaatine varılan Raşid Mahmud`un kalan ceset parçaları ile cinayetin ardından evi terk ettiği tahmin edilen Raşid Mahmud`un şüpheli konumundaki eşi Kheloud Adris ile 2 oğlunun da bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR