KARAKÖPRÜDE KAPALI OTOPARK VE SEMT PAZARLARI ÇOĞALIYOR

KARAKÖPRÜDE KAPALI OTOPARK VE SEMT PAZARLARI ÇOĞALIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından daha önceden yapılan ve vatandaşların hizmetine sunulan kapalı otopark ve semt pazarlarının sayısını artırıyor.

Karaköprü`nün modern ve çağdaş yapısına uygun tasarlanan kapalı otopark ve semt pazarlarını daha önceden hizmete sunan ve vatandaşların takdirini toplayan Karaköprü Belediyesi ilçenin Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde yeni kapalı otopark ve semt pazar yapımı için kolları sıvadı.

Yapımı devam eden kapalı otopark ve semt pazarlarını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, birim müdürleri ve teknik personellerden proje ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çiftçi, açıklamasında İnsanımıza, Karaköprü`de yaşayan tüm vatandaşlarımıza da böyle hizmetler yakışır çünkü ilçe halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Başkan Çiftçi, kapalı otopark ve semt pazarı alanlarımızı tasarlarken mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak pazarcı esnafı ve alışveriş eden vatandaşlarımızı düşünerek yazın sıcaktan kışın ise yağmurdan olumsuz etkilenmemelerini göz önünde bulundurarak tasarlanıyor ve projelendiriliyor dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR