AK PARTİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI?

AK PARTİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, il genelinde Kadın ve Gençlik kollarının belirlediği evlere kurulan teknolojik sistemle evlerde toplanan vatandaşlara video konferans sistemiyle hitap etti, sorularını cevapladı.

Son olarak farklı bir çalışmaya imza atan Bakan Faruk Çelik, video konferans sistemiyle evlere konuk olarak, düşüncelerini paylaştı, sorulara cevap verdi.

www.akurfa.tv adresinde, cep telefonları ve bilgisayarları aracılığıyla Bakan Çelik?i dinleyen Urfalılar, uygulamanın bir ilk olduğuna dikkat çektiler.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala ev ziyaretlerine ağırlık veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, siyasette bir ilki gerçekleştirerek, teknolojiyi siyasetle buluşturdu.

Konuk olduğu evlerde, video konferans sistemi aracılığıyla bağlantı kurulan pek çok eve de aynı andan hitap eden Bakan Çelik, ekranları başındaki binlerce kişiye interaktif bir şekilde hitap etti.

Önce seçim çalışmalarına ve ülkenin içinde bulunduğu tabloya dikkat çeken bir konuşma yapan Çelik, daha sonra hanelerden şahsına yöneltilen sorulara cevap verdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR